Onze vacatures

Indien je voor het gemeentebestuur wil werken of indien je vragen hebt in verband met werken bij het gemeentebestuur, richt je je tot de personeelsdienst.  Deze dienst coördineert het hele selectiegebeuren.

Iedere vacature wordt door het gemeentebestuur op de gemeentelijke website en op het WIS van de VDAB geplaatst, eventueel wordt deze bekendmaking aangevuld met bekendmaking via dagbladen en / of andere kanalen. 

Indien je voldoet aan de voorwaarden en wenst te solliciteren voor een bepaalde functie kan je je kandidaat stellen binnen de vooropgestelde inschrijvingsperiode.  Hou deze periode goed in het oog want sollicitaties die buiten deze periode worden ingediend worden niet aanvaard.

Indien je voldoet aan de voorwaarde en je je op tijd hebt ingeschreven dan word je op de hoogte gebracht van het verloop van de aanwervingsprocedure. Afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert, verschilt deze procedure.  Volgende stappen kunnen hier deel van uitmaken: een praktische proef, een schriftelijk examen, een mondeling examen en een psychotechnische proef.

Op het einde van de aanwervingsprocedure worden de kandidaten die geslaagd zijn met hun behaalde punten voorgedragen aan de gemeenteraad of de gemeentesecretaris.  Het is de gemeenteraad of de gemeentesecretaris die de meest geschikte kandidaat aanstelt.

Overzicht

Praktisch

Afdeling interne organisatie

Dienst personeel

Heldenplein 1
3550 Heusden-Zolder


tel. 011 80 80 83
fax 011 80 80 79
Openingstijden