752 maal bedankt

Zwerfvuilopruimactie (grote weergave)

Voor de 7de keer organiseerde Limburg.net samen met alle Limburgse gemeentebesturen en OVAM de zwerfvuilopruimactie Straat.net. Dit jaar deden hier maar liefst 9 scholen en 6 verenigingen mee! Dat gebeurde onder het motto: ‘Samen maken we komaf met zwerfvuil’. Op vrijdag 18 maart en in het weekend van 19 en 20 maart trokken in onze gemeente 752 deelnemers de baan op.

De deelnemers kregen vooraf een aantal straten toegewezen. Met het nodige materiaal - vuilzakken, handschoenen, veiligheidsvestjes en grijpstokken – gingen de vrijwilligers aan de slag.

Er worden constant inspanningen geleverd om het zwerfvuil op te ruimen maar we zijn ook heel blij met deze jaarlijkse ‘Straat.net’-opruimactie waarbij 118 km wegen werd opgeruimd. In onze gemeente werd in het totaal 1565 kg zwerfvuil ingezameld.

In ruil voor de geleverde inspanningen schenkt Limburg.net 15 euro per opgeruimde kilometer aan de deelnemers. Het gemeentebestuur is heel blij met de inzet van alle deelnemers en wij willen jullie allen van harte danken voor de geleverde inspanningen om mee te helpen met de lenteschoonmaak in onze gemeente! Dit wordt erg gewaardeerd!

Datum van het bericht: maandag 09 mei 2016
alle nieuws »

Praktisch

Afdeling grondgebiedszaken

Dienst milieu

Heldenplein 1
3550 Heusden-Zolder


tel. 011 80 80 87
fax 011 80 80 79
e-mail
Openingstijden