Geef je activiteit bekendheid via de UiTdatabank

Er is een nieuwe UiTdatabank. Dé draaischijf voor vrijetijdscommunicatie in Vlaanderen vervelt naar een nog gebruiksvriendelijker platform om gratis promotie te voeren. Wie invoert op de UiTdatabank haalt er veel UiT, want je moet maar één keer invoeren om je aanbod te zien verschijnen in honderden agenda's, waaronder onze eigen UiT in Heusden-Zolder je telkens in de laatste Lees van de maand vindt.

Sinds eind november 2016  zal de huidige UiTdatabank er radicaal anders uitzien. Het is geen gewoon opsmukwerk. Niet enkel de voorgevel is veranderd. Een betere gebruikservaring en een meer logische ordening van de invoervelden vallen direct op. Er is ook hard gewerkt aan een betere performantie. De nieuwe UiTdatabank is sneller en zal minder fouten geven. Het is bovendien makkelijker om locaties (denk monumenten, parken, bibliotheken, sportcentra,...) toe te voegen.

Uiteraard is er niet aan basisfunctionaliteiten geraakt en wordt je activiteit op tal van kanalen gepubliceerd. UiTdatabank blijft op die manier de centrale databank voor al wat er te doen is in je vrije tijd in Vlaanderen.

Om je op weg te helpen heeft de UiTdatabank een nieuwe handleiding online gezet.

Datum van het bericht: maandag 28 november 2016
alle nieuws »

Praktisch

Afdeling vrije tijd

Heldenplein 1
3550 Heusden-Zolder


tel. 011 80 80 85
fax 011 80 80 79
e-mail
Openingstijden