Begin je feestje dit jaar al op de bus

feestbus (grote weergave)

Dankzij de financiële tussenkomst van de provincie en onze gemeente kun je oudejaarsnacht zorgeloos inzetten samen met jouw vrienden en familie. De Lijn brengt je veilig naar jouw feestje en weer naar huis. De bus rijdt heen en weer tussen Hasselt, Heusden-Zolder en Leopoldsburg en stopt aan Bolderberg kerk, Viversel kerk, Zolder kerk, Zolder station, Lindeman kerk, Heusden Berkenbos, Heusden kerk en Heusden station.

Lijn 418 brengt je op je feestbestemming

In onze gemeente legt De Lijn feestbus 418 in. Deze bus rijdt heen en weer tussen Hasselt, Heusden-Zolder en Leopoldsburg en stopt aan Bolderberg kerk, Viversel kerk, Zolder kerk, Zolder station, Lindeman kerk, Heusden Berkenbos, Heusden kerk en Heusden station.

Voor het eerst is dit gratis biljet een sms-ticket. Je moet dus niet meer naar het gemeentehuis om je papieren biljet af te halen.

Op basis van de postcode van de gsm-gebruikers krijgt onze gemeente 150 sms-tickets om gratis te verdelen onder de inwoners. Ter vergelijking: vorig jaar en in 2015 werden er 65 tickets afgehaald. Het speciale oudejaarsticket is geldig van 31 december 2017 vanaf 18 uur tot 1 januari 2018 23.59 uur.

Wat moet je doen?

Registreer je gsm-nummer op voorhand op www.delijn.be/oudjaar.

Dit kan tot en met 30 december 2017, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. De providerkost van 0,15 euro, die door de operatoren wordt aangerekend bij aanvraag van een sms-ticket, moet je zelf betalen. De eerste 150 geregistreerde gebruikers uit onze gemeente, betalen enkel de providerkost van 0,15 euro, het sms-oudejaarsticket is voor hen gratis. Niet-geregistreerde gebruikers betalen de providerkost van 0,15 euro en 3 euro voor het sms-oudejaarsticket.

Vraag je gratis sms-ticket aan voor de start van de eerste rit op oudejaar door “EVENT” te sms’en naar 4884 (enkel voor geregistreerde nummers). Elk gsm-nummer kan tot maximum 4 sms-tickets aanvragen en zo gezinsleden toevoegen die niet beschikken over een eigen toestel.

Meer info over het gratis feestbiljet, de feestbussen en hun uurregeling vind je op www.delijn.be/oudjaar.

Datum van het bericht: vrijdag 01 december 2017
alle nieuws »

Praktisch

Afdeling grondgebiedszaken

Dienst patrimonium

Heldenplein 1
3550 Heusden-Zolder


tel. 011 80 80 87
fax 011 80 80 79
e-mail
Openingstijden