Starten bij een sportclub doe je via Multimove!

Moovie heet je welkom! (grote weergave)

Welkom bij Multimove voor kinderen!

Op zondag 15 januari 2017 gaan we opnieuw van start met Multimove in sporthal Heusden. Op deze manier willen we de kinderen, van 2de kleuterklas t/m 1ste leerjaar, een gevarieerd bewegingsprogramma aanbieden, waarbij de focus ligt op de algemene motorische ontwikkeling van 12 fundamentele bewegingsvaardigheden en een sporttak die niet meteen herkenbaar is. Dit zijn bewegingsvaardigheden (o.a. dribbelen, glijden, heffen & dragen, …) die een kind reeds op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te bevorderen.

Alle bewegingen die een kind nu – en later als volwassene – zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. Wetenschappelijk onderzoek adviseert immers om kleuters niet lid te maken van één sportclub maar onder te brengen in een omgeving van veel afwisseling waar niet de competitie maar de algemene motorische ontwikkeling centraal staat.

Met Multimove willen we je kind voorbereiden op een gezonde en levenslange sportbeoefening naar zijn of haar favoriete sport!  Wekelijks komen een aantal bewegingsvaardigheden aanbod in de lessen. Met Multimove leggen we dus een basis voor breed en gevarieerd bewegen.

Want als je kind niet kan springen, landen, lopen, vangen, werpen… kan hij of zij ook niet badmintonnen, basketten, rugby spelen, …

Start?           op zondag 18 september 2016 t/m zondag 23 april 2017
Waar?          sporthal Heusden, P. Vanmierlolaan 17
Wanneer?     elke zondag een sessie van:

  • 10.00 – 11.00 voor de 2de kleuterklas
  • 11.00 – 12.00 voor de 3de kleuterklas & 1ste leerjaar

Prijs voor een lessenreeks?

Inschrijven kan via deze weg.

In samenwerkingen met onze sportclubs willen we een gemeenschappelijk aanbod aanbieden voor kleuters.Waarna de sportclubs sportspecifiek verder kunnen werken met je kind.

De volgende clubs werken momenteel al mee aan Multimove:

Zit je nog met vragen of wens je bijkomende inlichtingen? Je kan ons bereiken: