Jongleren of balanceren? Versterking van zelfbeeld, identiteit en zelfzorg, breed bekeken.

Reserveer plaatsen
  • wo 15 januari 2025 van 09:30 tot 11:30
  • wo 22 januari 2025 van 09:30 tot 11:30
  • wo 29 januari 2025 van 09:30 tot 11:30
  • wo 5 februari 2025 van 09:30 tot 11:30

Hou jij niet teveel ballen in de lucht?

We staan in deze groep o.a. stil bij je verantwoordelijkheidsgevoel, je inzet, je zorgzaamheid, je identiteit, je krachten en je valkuilen. Hoe spelen je eerdere ervaringen en omgeving daarop in en welke aangeleerde gedachten beïnvloeden je? Herken je misschien stemmen dat je moet blijven doorgaan? Dat je nuttig wil zijn... of moet zijn? Voelt het comfortabel of lastig om je kwetsbaarheid te tonen? 

In een kleine groep willen we je uitdagen tot nieuwe perspectieven. Reflecteren in een groep gelijkgestemden kan spannend klinken, maar is al meteen een oefening op weg naar verandering, naar delen in plaats van doorbijten!

Bij systeemtherapie ligt de focus niet bij jou alleen, maar vooral wat er tussen jou en de ander gebeurt. Dit gaat o.a. over partnerrelaties, werkrelaties, maar ook over met welke waarden je bent opgegroeid en welke ideeën je ervaart in de maatschappij. Dit alles heeft een invloed op je, hoe je in het leven staat, hoe je naar jezelf kijkt. In deze groep zoomen we in op de mensen die hebben leren doorzetten en voelen dat dit nu niet meer werkt, omdat de lasten te veel zijn geworden of het aantal ballen in de lucht te groot.

De kostprijs van deze vorming bedraagt dankzij de tussenkomst van de conventie voor psychologische zorg in de eerste lijn slechts 15 euro per deelnemer en is inclusief een individueel kennismakingsgesprek (1u) waarin we verwachtingen afstemmen en je kan beslissen of ja al dan niet wil deelnemen.

Locatie

Ligado
Bieststraat 57 , 3550 Heusden-Zolder

Prijs

  • Basistarief 15

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

Ligado
Bieststraat 57/1 , 3550 Heusden-Zolder